Wat wij doen

Activiteiten

Fondsenwerving

De online shopaholics kunnen ons financieel steunen vanuit hun luie zetel! Zorg ervoor dat een deel van je online uitgaven terechtkomen bij Villa Praline, zonder een extra cent uit te geven. Check https://www.trooper.be/villapraline en ontdek welke online shops meedoen aan dit prachtige initiatief.

Ga je vaak winkelen in Makro check dan zeker Leuksteuntje.be! Ga naar https://www.leuksteuntje.be en selecteer Villa Praline als jouw favoriete vereniging.
Makro stort 3% van jouw aankopen door aan Villa Praline. Alle kleine beetjes helpen!

De grote Villa Praline
Verjaardagskalender

De grote Villa Praline Verjaardagskalender is nog steeds te koop. Voor 15 euro krijg je een mooi uitgegeven verjaardagskalender met prachtige natuurfoto’s samengesteld door enkele van onze kinderen.
Te verkrijgen bij de bestuursleden of via info@villapraline.be

Lokale initiatieven

We ondersteunen ook vaak bij lokale initiatieven ten voordele van onze VZW. Al deze acties kan je terugvinden op onze Facebook pagina.

Fundraising actie

We werken volop aan een fundraising actie. Meer informatie volgt nog.

Know-how opbouwen

Een dagcentrum opzetten doe je uiteraard niet van de ene dag op de andere. Om ons te ondersteunen, te coachen en te adviseren in onze zoektocht en groeiproces, doen we een beroep op vzw Emmaüs.

Emmaüs wordt onze professionele partner in het verdere verloop van ons project omtrent de uitbating van de dagbesteding.

Netwerk creëren

Als we willen starten met het aanbieden van een dagbesteding, hebben we uiteraard ook cliënten nodig. Daarom nemen we initiatieven om onze organisatie bekend te maken bij gelijkgezinden en mogelijk geïnteresseerden.

Wegens Corona maatregelen zijn helaas vele activiteiten gestaakt. Dit is uiteraard heel jammer maar volledig begrijpbaar. Laat ons de strijd tegen Corona samen aangaan. Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. Elkaar een beetje loslaten maar toch nog vasthouden.

Onze eerste G fuif vond plaats op 29 maart 2019 en dit in de St Ludwina zaal te Bonheiden.

Op 26 mei 2018 hadden we ons eerste persmoment. Een verslagje vind je hier: nieuwsblad.be of gva.be

Op donderdag 6 september 2018 organiseren we een informatieavond in de raadzaal van het gemeentehuis van Bonheiden.